Våra partners

Vårt mål är att tillsammans med Sveriges främsta aktörer inom respektive utbildningsområde erbjuda unika och superaktuella utbildningar, som gör att du hamnar i framkant.

Befound sökmotoroptimering – webbstrategier för att klara högt ställda krav

Befound skapades som ett seriöst alternativ till de många lycksökare i sökmotorbranschen. Genom utbildning hoppas Befound höja kunskapen kring webbstrategier och sökmotoroptimering och därigenom öka kvaliteten på dagens hemsidor så att besökarna får det de söker – relevant information.

Klicka här för att läsa mer om Befound

Läs mer om ”Praktisk grundkurs i sökmotoroptimering”

Läs mer om ”Google Analytics i praktiken”

Läs mer om ”Marknadsföring i sociala medier”

Läs mer om ”Skriva för webben och sociala medier”

Vi samarbetar med Nackademin som tillsammans med advokatbyrån DLA Piper, som är experter på GDPR, tagit fram en e-learningkurs som utbildar hela din organisation inom den nya dataskyddsförordningen.

GDPR – Digital intensivkurs för hela organisationen

samurai

Samurai PR

Samurai PR är specialiserade på public relations ur ett skandinaviskt perspektiv. Vi består av resultatinriktade konsulter med kontor i Malmö och Köpenhamn. Samurai PR har även utvecklat ett samarbete med fristående PR-byråer i Finland, Norge, Storbritannien, Tyskland och USA. Samurai PR kombinerar journalistisk erfarenhet med ett strategiskt medie- och marknadskunnande. Genom rådgivning och ett gediget hantverk bygger och stärker vi våra klienters varumärken, samt optimerar deras interna och externa kommunikation. Ordet ”Samurai” betyder den som tjänar sin herre/uppdragsgivare.

Klicka här för att läsa mer om Samurai PR

Läs mer om ”Grundutbildning i PR”

Effective Marketing

Effective Marketing – Den Effektiva Sociala Mediebyrån

Effective Marketing har flera års erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling från ledande marknadspositioner på företag som Honda och John Deere. Nu arbetar vi med exakt samma saker, fast på Sociala Medier. Vi hjälper företag att synas, öka sin försäljning och lära sig mer om hur Sociala Medier fungerar. 

Klicka här för att läsa mer om Effective Marketing 

Läs mer om ”Facebook för företag”

Xpand in Sweden

Mårten Persson har utbildat en rad olika företag och organisationer i konsten att sälja som ickesäljare. Mårtens bolag Xpand in Sweden AB är ett konsultbolag med inriktning på försäljning och affärs-utveckling. Mårten har en lång erfarenhet av försäljning och säljeffektiviseringsprocesser i både stora och små verksamheter.

Klicka här för att läsa mer om Xpand

Läs mer om ”Ledarutbildning – Att leda ett säljdrivet konsultföretag”

Utbildning.se

OMMH Scandinavia AB samarbetar med utbildning.se och alla utbildningar och kurser från OMMH Utbildning finns publicerade på utbildning.se.

Klicka här för att läsa mer om utbildning.se

 


Anpassa en utbildning utifrån era egna önskemål
Med en företagsanpassad utbildning får ni precis de redskap ni behöver. Ni har själv möjlighet att påverka utbildningens innehåll och upplägg.
Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Sitter du på unik kunskap och vill dela med dig?
Vi på OMMH Utbildning är proffs på att skapa attraktiva utbildningar för olika målgrupper.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att genomföra en utbildning.