Just nu har vi inga planerade datum för denna kurs.

Skicka oss din epostadress så informerar vi dig när nästa kurs är planerad!

 

 

 

Ola Andersson

Kontakta Ola om du har några frågor.

Tel: 040-630 64 60

ola.andersson@ommh.se

 

 

 

 

Intressant, relevant och överblickbart är ledorden vad gäller webbtext.

Bra webbtext informerar, berör och säljer, det vet vi. Men innan du blir läst behöver du bli hittad. Väl hittad behöver du vara tydlig, koncis och träffsäker. Först då har du möjligheten att nå fram till läsaren eller få den effekt du är ute efter i sociala medier. Effektiv webbtext hjälper också webbplatsen att ta ett kliv uppåt i Googlerankingen. 

Fullmatad dag med föreläsning, workshop och diskussioner för 6900 kr

Med Befounds kurs ”Skriva för webben och sociala medier” vässar du förmågan att skriva målinriktat i olika kanaler. Du lär dig producera läsvänligt, säljande och snabbt överblickbart textmaterial som lyfter varumärket och driver trafik.

Vem ska gå denna kurs i skriva för webben?

Kursen vänder sig till dig som vill bli bättre på att skriva för de digitala kanalerna. Kanske arbetar du på en marknadsavdelning och har webbuppdatering som en av dina uppgifter. Kanske arbetar du på ett företag eller i en organisation där du har fått i uppgift att ansvara för den digitala kommunikationen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett webbpubliceringsverktyg.

Vad innehåller Befounds skrivkurs?

Välkommen till en dag då vi vinkar hej då till skrivkrampen och besvarar frågorna:

  • Hur använder jag texten för att få webbplatsen att ranka högre på Google?
  • Hur skiljer sig textmaterial och budskap i de olika digitala kanalerna?
  • Vad behöver jag speciellt tänka på när det gäller startsidan?
  • Hur skriver jag säljande och varumärkesstärkande på ett okonstlat sätt?

Kom tillbaka till jobbet och gå igång direkt

Vi tycker att det är viktigt att du fortsätter utvecklas även efter kursens slut. Därför får du checklistor som du kan plocka fram när du väl sitter där och utformar pressutskicket eller bearbetar den där rapporten som ska läggas ut på nätet. Allt samlas på ditt eget konto på Befounds hemsida, där materialet ständigt kan uppdateras. Du får även boktips, länktips och en prenumeration på vårt nyhetsbrev med användbara tips för din digitala kommunikation.

Vad kostar kursen och vad ingår?

Kursen kostar 6.900 kr för en heldag och då ingår frukostbulle, lunch och fika samt kursmaterial och diplom.

____________________________________________

”I en tid då 90% av köpbesluten börjar på Google vill vi inte se besökaren glida oss ur händerna på grund av ostrukturerat material och otydliga budskap.”

 

 

 

 

 

Befound sökmotoroptimering – webbstrategier för att klara högt ställda krav

Befound skapades som ett seriöst alternativ till de många lycksökare i sökmotorbranschen. Genom utbildning hoppas Befound höja kunskapen kring webbstrategier och sökmotoroptimering och därigenom öka kvaliteten på dagens hemsidor så att besökarna får det de söker – relevant information.

Klicka här för att läsa mer om Befound