Boka kurs idag!

TID & PLATS

Stockholm

6 december

22 februari

22 mars

17 maj

8 juni

Göteborg

15 mars

20 april

Tid: 09:00 – 16:00

Utbildningsledaren kommer att finnas på plats till 17:00 för eventuella frågor efter kursen.

Pris:

6 900 kr exkl. moms

I priset ingår fika, lunch och kursmaterial. Ta gärna med egen dator.

Ola Andersson

Kontakta Ola om du har några frågor.

Tel: 040-630 64 60

ola.andersson@ommh.se

 

Grundkurs – Instagram för företag och organisationer

Instagram är en sådan fantastisk plattform där dina kunder gärna lägger upp positiva bilder om ditt varumärke och dina produkter om du jobbar rätt. Därför kan Instagram också ge väldigt mycket utan att behöva ta så mycket tid i anspråk.

Vi har utbildat över 300 nöjda företag om hur man kan arbeta med sociala medier för att nå framgång. Tre av dessa företag har lyckats bli bäst i Sverige på Facebook efter utbildningen. Nu kör vi en utbildning som hjälper dig att nå framgång även på Instagram.

På utbildningen lär du dig hur du kan arbeta med ditt Instagramkonto för att bygga varumärke och generera kunder, men du får även kunskap om hur du kan få dina kunder att lägga upp bilder kring ditt varumärke på Instagram samt hur du mäter resultat.

Vi går naturligtvis igenom de nya företagsinställningarna för Instagram där du mycket lättare kan nå ut till nya kunder och mäta dina resultat.

Utbildningen innehåller även praktiska moment som hjälper dig att förbereda ditt företags strategi och innehåll så att du kan komma igång och se resultat direkt efter utbildningen.

Ur kursinnehållet

  • Lär dig utnyttja de nya företagsinställningarna fullt ut
  • Marknadsför dina inlägg direkt på Instagram
  • Mät dina resultat
  • Inspiration för innehåll – fler möjligheter
  • Programmera dina inlägg och spara tid
  • Få fler följare
  • Få kunderna att prata om er
  • Jobba med Instagram Influencers

____________________________________________

 

Instagram har idag ca 3 miljoner användare i Sverige. En av de största styrkorna med Instagram är att det är direkt och personligt. Det ger ett lite närmare och varmare uttryck. Ni kan berätta en historia om ert företag och låta era följare följa med och se hur ni har det. Ni har också möjlighet att lyssna på taggarna och se vad folk skriver om er. Det finns många företag som folk har taggat, men som inte har en aning om vad folk säger om dem. I och med att det är ett bildbaserat nätverk där många trivs så kan ni nå nya målgrupper.

Kontakta vår utbildare Sofie på sofie@effectivemarketing.se om ni har några frågor.

Kursledare

Sofie Lövgren är framgångsrik konsult med Sociala Medier som specialitet och har tidigare varit marknadschef på Honda Sverige och John Deere. Sofie hjälpte Monster Bar & Steakhouse att bli det mest framgångsrika företaget på Facebook i världen i kategorin restaurang/café. Med Facebook som enda marknadsföringskanal gick Monster dessutom med vinst från dag ett, och detta med en marknadsbudget på 0 kr. Sofie har även arbetat med kändiskocken Tina Nordströms varumärke Jättegotts strategi för Sociala Medier och en rad andra stora som små företag.

Läs mer på www.effectivemarketing.se eller kontakta Sofie på sofie@effectivemarketing.se om ni har några frågor.

 


Anmälningsformulär

Instagram för företag

OBS! Det tar några sekunder för formuläret att skickas – V.v. ha tålamod!

Effective Marketing

Effective Marketing – Den Effektiva Sociala Mediebyrån

Effective Marketing har flera års erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling från ledande marknadspositioner på företag som Honda och John Deere. Nu arbetar vi med exakt samma saker, fast på Sociala Medier. Vi hjälper företag att synas, öka sin försäljning och lära sig mer om hur Sociala Medier fungerar. 

Klicka här för att läsa mer om Effective Marketing