Just nu har vi inga planerade datum för denna kurs.

Skicka oss din epostadress så informerar vi dig när nästa kurs är planerad!

 

 

 

 

 

 

Ola Andersson

Kontakta Ola om du har några frågor.

Tel: 040-630 64 60

ola.andersson@ommh.se

 

 

 

 

 

Facebook för företag.

Praktisk utbildning med tydliga steg-för-steg guider.

Facebook för företag – praktisk utbildning med tydliga steg-för-steg guider.
Efter utbildningsdagen kommer du att veta exakt vad du ska börja med morgonen efter kursen. Du får reda på vilka fällor du ska undvika och även vilka delar som måste genomföras. Vänta inte – utbilda dig innan alla andra gör det.

Det är inte längre en fråga om huruvida man ska finnas på Facebook som företag eller inte, det handlar snarare om hur man ska synas och hur väl man når ut. Kanske får du inte ut det du vill av dina satsningar på Facebook. Under utbildningen får du reda på varför du inte ser resultat och hur du kan ändra på det. Vi går igenom hur du når ut till dina befintliga följare och får resultat av dina satsningar som leder till försäljning. Vi går även igenom hur du kan generera ännu mer försäljning genom ”billig” annonsering. Vi ger dig verktygen för att lyckas och avslutar med en praktisk handlingsplan.

 Ur kursinnehållet

  • Sociala medier – en genomgång
  • Möjligheter och risker
  • Lyckade/misslyckade exempel
  • Så får du mest ut av din Facebookannonsering
  • Skapa en Facebookstrategi
  • Lär er mäta era satsningar
  • Konkurrensbevakning
  • Praktisk handlingsplan, vad ska du göra efter avslutad kurs?

 

Vad är det för nivå på kursen?

Några speciella förkunskaper krävs inte, men grundläggande förståelse för hur Facebook fungerar och ett uppstartat FB-konto är en fördel. Ta gärna med egen dator.

Går ni igenom olika verktyg som kan användas?
Ja, vi visar vilka verktyg som är lämpliga att använda på datorn och i telefonen. Mest vikt läggs på vad man ska använda verktygen till, snarare än att gå in på tekniska detaljer.

Hands on!
Efter dagen slut har du en handlingsplan och glöm allt annat du har inplanerat dagen efter, du kommer bara vilja jobba med er FB-närvaro.

Kursledare

Sofie Lövgren är framgångsrik konsult med Sociala Medier som specialitet och har tidigare varit marknadschef på Honda Sverige och John Deere. Sofie hjälpte Monster Bar & Steakhouse att bli det mest framgångsrika företaget på Facebook i världen i kategorin restaurang/café. Med Facebook som enda marknadsföringskanal gick Monster dessutom med vinst från dag ett, och detta med en marknadsbudget på 0 kr. Sofie har även arbetat med kändiskocken Tina Nordströms varumärke Jättegotts strategi för Sociala Medier och en rad andra stora som små företag.

Läs mer på www.effectivemarketing.se eller kontakta Sofie på sofie@effectivemarketing.se om ni har några frågor.

Effective Marketing

Effective Marketing – Den Effektiva Sociala Mediebyrån

Effective Marketing har flera års erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling från ledande marknadspositioner på företag som Honda och John Deere. Nu arbetar vi med exakt samma saker, fast på Sociala Medier. Vi hjälper företag att synas, öka sin försäljning och lära sig mer om hur Sociala Medier fungerar. 

Klicka här för att läsa mer om Effective Marketing